Cees van Berkel kampioen Hoogjastoernooi Goirle 2019

Het Goirles hoogjastoernooi zit er helaas weer op.

We hebben wederom een super gezellig toernooi gehad met leuke enthousiaste mensen.

Ook dit jaar weer nieuwe hoogjas liefhebbers gehad welke allemaal het toernooi als heel gezellig en positief ervaren hebben. En ook dit jaar weer een stijging van het gemiddeld aantal mensen per avond namelijk:  34,6 gemiddeld per speelavond, helemaal top!

Ik wil alle hoogjassers bedanken welke het toernooi bezocht hebben dit seizoen. Uiteraard ook dank aan alle horeca locaties welke we dit seizoen bezocht hebben. Mede door hun hebben we een geslaagd toernooi gehad.

Volgend seizoen (2019 – 2020) gaan we voor de 23e keer dit super gezellig hoogjastoernooi houden maar ik hou iedereen op de hoogte via mijn website.

Tot november 2019!

Marc van Riel
Organisator van het Goirles Hoogjastoernooi

Cees van Berkel kampioen Hoogjastoernooi Goirle 2018

Cees van Berkel is voor 2018 de kampioen geworden van het Goirlese hoogjastoernooi.

Hij wist over 10 avonden een score van 1564 punten te behalen, hiermee liet hij de kampioen van het vorige jaar, Louis Stabel, achter zich met een klein verschil van 54 punten.

Ben Thijsselink wist op de slotavond van het toernooi op te klimmen van een 10e plaats naar de 3e plaats.

Een vermelding waard is ook dat er 1 persoon over het hele toernooi maar 1 x ingespeeld heeft, Bart van Bergen wist met maar 11 tegenpunten het toernooi af te sluiten.

(Voor de overige eindstand kunt u kijken onder het “kopje” Toernooistand.)

Het hoogjastoernooi 2017 – 2018 was een groot succes mede door de vele nieuwe deelnemers die naar het toernooi gekomen zijn en uiteraard de vaste kern welke elk jaar nog groeit. Met een gemiddelde van 34,5 persoon per avond zijn we gegroeid t.o.v. voorgaande jaren, iets wat je misschien niet zou verwachten van een kaartspel welke “uitstervende “ is.

Misschien is de belangrijkste reden hiervoor wel  het motto van de organisatie ‘Gezelligheid voorop en genieten van een heerlijk avondje hoogjassen’.

Ik wil alle deelnemers bedanken voor hun komst dit seizoen en uiteraard gaan we in november van dit jaar weer voor de 22e keer dit toernooi organiseren.

Marc van Riel
Hoogjasorganisatie Goirle

Louis Stabel kampioen Hoogjastoernooi Goirle 2017

De 20e editie van het Goirles Hoogjastoernooi zit er op.

Op de pagina “toernooistand” van de website vindt u het totaal overzicht van dit toernooi.

Wederom was het dit jaar een zeer geslaagd toernooi met een grote groep enthousiaste mensen welke deelnamen aan het toernooi.
Met een gemiddelde van 31 personen per avond mogen we spreken van een geweldige bezetting. Het blijkt toch maar dat het prachtig kaartspel nog lang niet uitgestorven is.

Uiteraard gaan we in november weer starten met dit toernooi maar nu over 10 avonden.
Ik hoop hiermee nog meer mensen op de been te krijgen die dan 10 avonden kunnen genieten van een heerlijk avondje hoogjassen.
Met dank aan alle deelnemers van afgelopen toernooi wens ik jullie een fijn voorjaar, zomer en herfst en tot november.

Marc van Riel
Organisator van het Goirles Hoogjastoernooi.